Masalliqlar( 3kishi uchun):
-200gr go’sht(mol, tovuq)
-o.5ta gulkaram(yoki brokolli)
-1dona piyoz
-0.5tadan qizil, sariq, yashil bolrgarskiy
-1bonka kichik jo’xori donalari(baby corn)
-7-8bo’lak qo’ziqorin
-1osh-q un
-3-4osh-q o’simlik yog’i
-6osh-q soya sousi
-1dona murch
-1dona galina blanka bo’lagi(hoshiga ko’ra)
-tuz,ziravorlar
Tayyorlash:
Qizigan yog’da piyozni 2daqiqacha qovurib, so’ng somoncha to’g’ralgan go’shtni va soya sousini solib yana 5daqiqa qovurib olamiz.
Qovurmaga qo’ziqorin, murch va unni solib, yana 2daqiqacha qovuramiz.
Qovurmaga 1.5stakan suv solib, 20-25daqiqa past olovda qaynatamiz.
So’ng bolgraskiy va brokollini solib, yana 5daqiqa qovuramiz(brokolli pishguncha)
Taomni guruchli yoki makaronli garnir bilan istemol qilishingiz mumkin.