Tovuq oyoqlarini son qismini kesib chiqamiz(marinovka yaxshi shimilishi uchun). Hamma masalliqni ketma-ket solib, ular tovuqqa yaxshi singishi uchun qo’limiz bilan yaxshilab aralashtiramiz. Biror chuqur idishga hammasini solib, ustini zich qilib polietelen(kleyonka) bilan yopamiz(qopqoq bilan emas) va sovutgichga kamida 4 soatdan 12 soatgacha qo’yamiz.(qancha ko’p tursa shuncha yaxshi singadi). Tovuqni pishirishdan avval marinovka suvini to'kib tashlaymiz.
Tovuqlarni patnisga solib,ustini folga qog’oz
bilan o’raymiz va duxovkada 180Cda 30daqiqa pishiramiz.Keyin olovni 250C qilib,yana 15daqiqa pishiramiz.
So'ng folgani patnis yuzasidan olib, tovuqni 250Cda
qizarguncha(15daqiqa) pishiramiz
Tovuqning suvini kosaga quyib,biroz sovugach sovitgichga qo’yamiz.