Masalliq: 2-3 dona baqlajon, 1 dona tuhum, 200 gramcha yog`, 1 dona o`rtacha pomidor, 2-3 bo`lak chesnok bo`laklari, ozgina ukrop ko`kati.
Tayyorlash: Baqlajonni po`stini archiladi va qalinligi 0.5 sm qilib uzinasiga kesiladi. Atalangan tuhumga yaxshilab botirib olib qizib turgan yog`da tilla ranga kirguncha ikki tomonini qizartirib olamiz va oldindan tayorlab qo`yilgan pomidorimizni, chesnokni qirg`ichdan chiqazib ukrop ko`katini mayda qilib to`grab, tabga qarab tuz solib aralashtiramiz. Pishgan baqlajoni har bir bo`lagiga ozginadan pomidorli masalig`imizani solib, rulet shaklida o`raladi. Tayor bo`lgan ruletlarni likopchalarga terib, taom bilan istemol qilsa bo`ladi. Tez va mazali. Yoqimli ishtaxa.