Kerakli masalliqlar: 3 osh qoshiq kakao kukuni, 1 choy qoshiq tez eriydigan qahva, 2 ta tuxum (oqi va sarig`I ajratib olinadi), 1 ta apelsin, 4 osh qoshiqdan apelsin sharbati va qand upasi, 250 gr. Yog`sizlantirilgan mayin tvorog, 2 choy qoshiq vanilli shakar.
Tayyorlanishi: 1. Sirli idishda tuxum sariqlari, kakao kukuni, qahva, mayda qirg`ichda qirilgan apelsin po`stining yarmi va apelsin sharbati aralashtiriladi. 2. Aralashma muntazam aralashtirilib turilgan holda to quyilgunicha past olovda qizdiriladi (qaynashgacha olib borilmaydi). So`ng olovdan olib, sovutiladi. 3. Sovutilgan aralashmaga tvorog? Vanilli shaker va qand upasi qo`shiladi. Tuxum oqlari quyuq ko`pik hosil bo`lgunigacha ko`pirtiriladi va ehtiyotkorlik bilan shokoladli aralashmaga kiritiladi. 4. Muss maxsus krem idishlariga quyiladi va 1 soatga muzlatgichga qo`yiladi. Apelsin bo`laklari bilan bezatgan holda