Главная »
2011 » Aprel » 21 » Пишлокли салат
|
Керакли махсулотлар: 1 булак рим салати, 1 та кизил булгор калампири, 1 та узун навли бодринг, 200 гр помидор, 1 бог кашнич, 2 та пиёз, 200 гр пишлок, 100 гр зайтун меваси, 100 мл зайтун мойи, 50 мл минерал сув, 2 ош кошик сирка, туз, майда мурч, шакар.
Тайёрланиши: 1. Салат барглари булакчаларга булинади, калампир – кубик шаклида, бодринг – халкалар шаклида тугралади. Кашнич ювиб, куритилади, барглари юлиб олинади ва ширик чопилади. Пиёз тозаланиб, халка шаклида тугралади. 150 гр пишлок тугри туртбурчак шаклда тугралади. Махсулотларни идишдаги зайтун мевалар билан аралаштирилади. 2. Чучитиш учун зайтун мойи, пишлокнинг колгани, минерал сув ва сирка идишга солиниб, кремга ухшаш тусга киргунча аралаштирилади. Тузи ростланади, мурч ва шакар солинади. Салат усти таъбга караб безатилади.
|
Категория: Salatlar |
Просмотров: 1017 |
Добавил: Kelinchak
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[
Регистрация |
Вход ]