Margarinni qirg'ichdan chiqarib unning ozroq qismi bilan uqalanadi. Alohida idishda qaymoq soda bilan aralashtiriladi va bu aralashma bilan margarinli undan qoriladi. Tingan xamir yupqa qilib yoyiladi va 3 enlik qilib kesib olinadi. Bu tasmalarning uzunligi 25 sm bo'lishi kerak. Xar bir tasmaga nachinka tarqatib yoyib chiqilib, ularni uchburchak shaklida ikki tarafga tushib bekitib tugiladi. Xamirning ikkita cheti bekitib qo'yiladi. O'rta olovda 30-40 daqiqa davomida pishiriladi va pishib chiqqandan keyin issiqligida shakar kukuni sepiladi
Yong'oqcha
Un 3st, tuxum 2 dona, shakar 0.5 st, margarine-250gr, soda+uksus 1 choy qoshiq, vanillin
Krem:sgushyonnoe moloko, yong'oq 200gr
Un bilan margarine birga uqalanadi. Alohida idishda tuxum sarig'I shakar va soda+uksus bilan aralashtiriladi va margarinli un bilan birga xamir qoriladi. Krem uchun quyultirilgan sut maydalangan yong'oq bilan aralashtiriladi va bu massaliq bilan ,pishib chiqqan va sovitilgan yong'oqchalar to'ldiriladi.